Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

8.5.14
0
Rubrika, ktorá sa snaží oceniť ľudí aspoň morálnou formou, vzdaním ÚCTY A VĎAKY niektorým obyvateľom z Rendezu, ktorí neváhajú zdarma, bez nároku na finančnú odmenu na úkor svojho voľného času vykonať niečo, čo dokáže zlepšiť ich KVALITU ŽIVOTA na Rendezi.

MILANOVI DRAGÚŇOVI z Dopravnej č. 37 stačilo len moje krátke posťažovanie si, ako neviem časovo rýchlo zvládnuť pokosenie veľkej trávy na Rendezi a za 2 hodiny okamžite zabezpečil kosenie bujarej, obrovskej trávy v línii od Dopravnej č. 49 až po staré Kasárne č. 1 z vnútornej strany obytných domov, plus zákruty vedľa hlavnej cesty. Že začal kosiť od 10:00 a skončil až 21:30 pri svietení si baterkou je typicky vlastné jeho srdnatej mentalite, kde krédo jeho života „čo je takmer nemožné, treba rýchlo zrealizovať“ už ovláda každý, kto len trocha pozná jeho osobnosť. S maličkou dušou som ho ešte poprosil, aby som nenaplnil ľudové porekadlo „Najprv prst, potom celá ruka“, či by nemohol zabezpečiť ešte orezanie živých plotov v pásme Dopravná 1-49, 100-bytovka a 120-bytovka. Jeho reakcia bola blesková „Kedy sa stretneme, aby si nám konkrétne ukázal miesta orezania živých plotov?“

MILANKO DRAGÚŇ, aj ty si dokázal, že máš srdiečko skutočného Rendzáka, ktorý obrazne povedané nekecá, ale okamžite koná, nečakajúc za to žiadne PROFITY.

S úctou a veľkou vďakou KLOBÚK DOLE za všetko, čo si teraz, ako aj predtým vykonal pre dobrú kvalitu života na Rendezi ti ďakujú Rendzáci.

Cyril Sekerka



0 komentárov:

Zverejnenie komentára