Zverejnenie príspevku / stránky na vybrali.sme.sk Tlač / PDF príspevku / stránky

8.5.14
4
Smiať sa či plakať nad našim osudom, obyvateľov Rendezu, keď MČ Rača si zrazu odmietla plniť svoje povinnosti ako „Spravovateľ Vecí Verejných“ a odmieta kosiť verejné trávnaté plochy na Rendezi, ale peniaze z našich platených daní míňať jej nerobí žiadny morálny problém. 

A ŽSR príde kosiť až v čase, keď niektorí obyvatelia, ťahúni Rendezski zdarma už pokosili 90% trávnatých plôch (Csiba, Dragúň, Wenzl). ŽSR majú celkovo zmysel pre čierny humor, keď prídu kosiť v období napríklad na konci októbra, keď sa už tráva chystá na zimný spánok. 20 rokov (1990 - 2010) sa kosili na Rendezi trávnaté plochy systémovou dohodou, kde ŽSR poskytli hradenie časti finančných nákladov na kosenie a MČ Rača oddelením údržby zelene 5 - 6 krát kosila všetky trávnaté plochy na Rendezi + orezávali živý plot, suché konáre stromov, robili výrub suchých stromov. Chcelo to však postupovať v štýle predošlých starostov v MČ Rača, vyvolať pracovné stretnutie s kompetentnými pracovníkmi zo ŽSR, dohodnúť sa, podpísať zmluvu o rozdelení finančných nákladov a Rendez by bol pravidelne kosený, zveľaďovaný ako uplynulých 20 rokov.

MČ Rača, spravovateľ vecí verejných , robiť si srandu z Rendezákov sa dá len raz, jasnú odpoveď dáme jeho zodpovedným v komunálnych VOĽBÁCH v decembri 2014, kedy budeme zrazu CTENÝMI VOLIČMI a nie len ŽIADATEĽMI.

Cyril Sekerka

4 komentárov:

  1. Pan Sekerka, nerobite si tak trochu prdel z rendezakov Vy ? Otvorim kataster a co nevidim ? Ktora z nekosenych travnatych ploch nieje v sukromnych rukach ? Teda ktora z tych ktore sa nekosia patri do majetku MC ? Hla, ziadna. Mam pocit, ze to vy ste ten ktory sa tu vysmieva. Ja napriklad nesuhlasim s tym, aby aj moje peniaze boli pouzite na obhospodarovanie sukromnych pozemkov, tie si ma obhospodarovat vlastnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ciryl Sekerka by skor mal plakat nad sebou.P.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. anonymny 10.5. ty asi patris medzi ten zeleny tunel co sa naziera z nasich dani. Obrat sa na Miestny urad v Raci kde sa podelo za 3 roky 750 000 000 korun teda skoro 25 000 000 eur. Tam mas tvoje dane. Pokial dake platis. Pokial nepatris medzi tych darmozracov a vyzieracov statu. Cize OZ,aliancie,instituty a spinave nadacie.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pre Anonymný 14.5.2014 12:13:00

    ... vďaka za názor, je z neho jasné, že o činnosti OZ, aliancií, inštitútov a nadácií nevieš zhola nič alebo len to, čo zapadá do tvojho nenávistného názoru, aj to prekrútené a postavené na hlavu.

    OdpovedaťOdstrániť